Angajatii companiei United Airlines au pierdut bagajul unui artist canadian, la cateva luni dupa ce acesta a compus un cantec in care critica faptul ca operatorul aerian nu a vrut sa-i plateasca despagubiri pentru o chitara stricata pe aeroportul O'Hare din Chicago, informeaza New York Times. In iulie, Dave Carroll a postat pe YouTube un clip in care povestea cu umor cum chitara sa, un "Taylor" in valoare de 3.500 de dolari, a fost stricata in timp ce angajatii companiei manevrau bagajele, pe aeroportul din Chicago, anul trecut. Filmul a fost vizualizat de peste 5.8 milioane de internauti.

Carroll a declarat ca, duminica trecuta, a zburat din Saskatchewan la Denver cu un avion al companiei United, singura care opera acest traseu. Ajuns pe aeroportul din Colorado, el a fost nevoit sa astepte timp de o ora bagajul si nu a avut voie sa paraseasca zona, dupa ce angajatii United Airlines i-au spus ca valiza sa "nu a fost pierduta, ci e doar intarziata".

Bagajul sau insa nu a mai aparut decat miercuri dimineata. Compania United Airlines a declarat ca "va ancheta pana in cele mai mici amanunte ceea ce, in mod regretabil, s-a intamplat" cu valiza artistului.

New York Times precizeaza ca Dave Carroll a devenit foarte cunoscut in Canada dupa incidentul cu chitara, el fiind chemat sa ofere sfaturi pentru departamentele de relatii cu clientii ale mai multor companii.

In iulie, dupa ce United Airlines nu a vrut sa-i plateasca despagubiri pentru chitara sparta, Carroll si-a luat revansa intr-un mod mai putin obisnuit: a compus un cantec pe care l-a postat pe YouTube, melodia devenind in scurt timp un adevarat succes. El a povestit cu umor cum chitara sa, un "Taylor" in valoare de 3.500 de dolari, facuta pe comanda, a fost stricata in timp ce angajatii companiei manevrau bagajele, pe aeroportul O'Hare din Chicago, anul trecut.

Vezi mai jos piesa devenita hit pe Internet.