Autroritatile dintr-o localitate din statul american Carolina de Nord au anuntat ca un barbat in varsta de 44 de ani a fost prins de politie si a petrecut o saptamana in inchisoare dintr-o greseala. Barbatul a fost intemnitat doar pentru ca purta acelasi nume cu un suspect cu 23 de ani mai tanar si provenea din aceeasi localitate, scrie FoxNews.

Ziarul news & Record of Greensboro, din statul american Nord Carolina, a scris sambata cum un barbat, Jesse Ray Hardy Jr. din localitatea Greenville a fost arestat lunea trecuta, a fost transportat aproximativ 260 de kilometri unde a fost inchis. Acolo a asteptat sa raspunda acuzatiilor de intrare prin efractie, neacordare de prioritate in trafic si impotrivire la arestare.

Nimic deosebit pana aici, pana cand autoritatile au descoperit ca persoana ce a fost retinuta si inchisa nu este persoana cautata. Oamenii legii au declarat ca Jesse Ray Hardy Jr. purta acelasi nume si provenea din acelasi oras ca adevaratul suspect.

Incurcatura nu a fost sesizata decat abia vineri, desi adevaratul suspect s-a mai afisat in fata unor complete de judecata din alte doua regiuni, scrie sursa citata.

Judecatorul Susan bray si-a cerut scuze fata de Hardy si a rezolvat ca acesta sa fie eliberat. Judecatori, avocati, procurori au facut cheta si au strans 58 de dolari pentru a-i cumpara lui Hardy o masa si un bilet de autobuz catre casa.