Britanica Hayley Jones, in varsta de 26 de ani, a fost ucisa de partenerul sau la cateva zile dupa ce si-a schimbat starea civila pe Facebook din "casatorita" in "necasatorita". Jones avea 4 copii cu Brian Lewis, cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Copiii celor doi au descoperit trupul mamei in caminul lor, dupa ce aceasta fusese injunghiata mortal de catre tatal lor, scrie BBC.

Pocurorii sustin ca Lewis a strangulat-o si a injunghiat-o pe Hayley Jones in casa lor din Cardiff, pe data de 12 martie. Procurorul Mark Evans a declarat in instanta ca cei doi tineri, care nu erau casatoriti, aveau o relatie de 13 ani si se considerau ca sot si sotie.

Jones incepuse sa petreaca din ce in ce mai mult timp pe internet si in special pe Facebook si era foarte secretoasa in privinta asta, fapt care l-a deranjat pe partenerul sau. "Pe 2 martie, aceasta si-a schimbat starea civila pe Facebook din casatorita in necasatorita, aratand ca relatia lor s-a terminat" a mai declarat Evans.

Lewis credea ca relatia lor s-a destramat pe masura ce Hayley a inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp pe internet. In plus, barbatul le-a spus prietenilor ca ar prefera sa-si omoare iubita decat sa o vada cu un alt barbat.