Un hotel de patru stele de langa Venetia (Italia) a oferit, din greseala, sejururi romantice in valoare de un euro cent, informeaza AP. Crowne Plaza, aflat in Quarto D'Altino, la circa 25 de km de Venetia, a primit rezervari echivalente cu 1.400 de nopti de cazare in cele cateva ore in care anuntul a fost postat pe pagina sa de internet. AP precizeaza ca "rezervarile par sa fie valabile".

Conducerea Crowne Plaza a crezut initial ca oferta a fost postata de un hacker, care a reusit in penetreze sistemul informatic al hotelului. Ulterior s-a descoperit ca a fost vorba de o greseala facuta de un angajat aflat la sediul din Atlanta (SUA) al Intercontinental Hotels Group, compania-mama a hotelului italian.

Hotelul dorea sa ofere doua nopti la jumatate de pret. O noapte de cazare in hotelul cu 151 de camere costa intre 90 si 150 de euro.

Oferta gresita a ramas pe site o singura noapte, insa a fost suficient ca vizitatorii sa rezerve camere pana in 2010, ceea ce va provoca hotelului o pierdere de 90.000 de euro.

Conducerea Crowne Plaza a anuntat ca va onora rezervarile facute de cei 228 de clienti.