Presedintele francez Nicolas Sarkozy a parasit, zambind, un spital militar din Paris luni dimineata, dupa ce analizele efectuate in cursul noptii au indicat faptul ca este sanatos si ca nu sufera de vreo afectiune cardiaca, informeaza AFP. Sarkozy a fost internat duminica, dupa ce s-a simtit rau in timp ce facea sport.

Sarkozy a parasit spitalul Val de Grace tinandu-se de mana cu sotia sa, Carla Bruni-Sarkozy, dupa ce salutase personalul medical care l-a ingrijit. Seful statului francez a facut apoi cu mana jurnalistilor prezenti in fata spitalului, inainte de a se urca in masina oficiala.

Palatul Elysée a precizat intr-un comunicat ca doctorii n-au descoperit niciun semn al vreunei afectiuni cardiace sau neurologice. Medicii sustin ca Sarkozy a ametit din cauza oboselii si i-au recomandat presedintelui Frantei sa se odihneasca.

Christine Lagarde, ministrul de finante, ii va tine locul lui Sarkozy la o reuniune pe tema crizei economice, ce se desfasoara luni, in timp ce presedintele si-a anulat o deplasare in Normandia, programata pentru marti.

Nicolas Sarkozy a fost internat in spital duminica, dupa ce s-a simtit rau in timp ce facea sport, a anuntat Palatul Elysée. Sarkozy (54 de ani) a primit initial ingrijiri de la medicul sau, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigatii suplimentare.

Seful statului francez, cunoscut drept un entuziast practicant de sport, a inceput sa se simta rau in timp ce-si facea exercitiile fizice obisnuite, la resedinta de weekend “La Lanterne”, din cadrul complexului Versailles.