In plus, inchisoarea in care celebrul deja Bernie isi va petrece zilele, e cunoscuta pentru luxul ei, daca se poate vorbi de lux in asemenea circumstante. Avand personal de prima mana si dotari medicale dintre cele mai performante, puscaria e situata in mica localitate Butner, Carolina de Nord, la 650 kilometri de New York.

Moment publicitar.

Pentru bolnavii cronici care in Romania nu se pot trata din lipsa dotarilor din spitale si ale personalului infect, iata solutia. Mergeti in SUA, comiteti infractiuni si cereti sa fiti “cazati” la Butner. Servicii medicale deosebite, personal dedicat. Sanatatea Dvs e mai importanta! Nu-i spuneti “Nu”!

Moment publicitar incheiat.

Potrivit canalului de televiziune ABC, pedeapsa lui Madoff a fost redusa cu circa 20 de ani. ABC citeaza documente ale penitenciarului, care indica faptul ca in scripte, data eliberarii apare ca fiind 12 noiembrie 2139. Madoff are acum 71 de ani.

Reamintesc ca fostul rege al Wall Streetului incasase circa 13 miliarde de dolari de la oameni celebri, bancheri etc, promitandu-le randamente lunare mai mari de 1%. Lacomii au muscat imediat, ca asta-i viata. Acum urla dupa banii pierduti.

Citeste si comenteaza pe Dan Popa's Weblog.