Fanii megastarului au primit in sfarsit un anunt oficial: Michael Jackson va fi inmormantat marti, intr-un cimitir din Forest Lawn, Los Angeles. Declaratia a fost facuta de primarul orasului, in urma cu putin timp, scrie AFP.

Intre timp, biletele scoase la licitatie pe internet pentru ceremonia de adio in memoria lui Michael Jackson au ajuns la preturi care depasesc 10.000 dolari, anunta Agentia France Presse. Ceremonia de adio organizata marti in memoria lui Michael Jackson va avea loc la Staples Center.

AFP scrie ca site-ul de licitatii online eBay a fost luat cu asalt de fanii lui Michael Jackson, atrasi de ofertele celor care au cistigat biletele prin tragere la sorti. Organizatorii evenimentului i-au rugat in mod expres pe cei 8.750 de cistigatori ai tragerii la sorti sa nu-si vinda biletele. La loterie s-au inscris aproximativ 1,6 milioane de americani.

Staples Center este detinuta de grupul AEG, promotorul seriei de concerte pe care Michael Jackson trebuia sa le sustina incepind din 13 iulie. Autoritatile iau deja masuri speciale pentru a gestiona fluxul previzibil al fanilor.

Mariah Carey, la ceremonie

Mariah Carey va cinta marti, la ceremonia de adio, sustine TMZ, citind surse apropiate organizatorilor. Potrivit site-ului specializat in stiri din show-bizz-ul american, Mariah Carey va interpreta melodia I'll Be There.