O italianca a fost ucisa intr-un accident de masina in Austria, la doar cateva zile dupa ce a ratat zborul Air France 447, care s-a prabusit la inceputul saptamanii trecute in Oceanul Atlantic, relateaza FoxNews. Toate cele 228 de persoane aflate la bordul aeronavei Airbus 330 si-au pierdut viata.

Johanna Ganthaler si sotul sau, Kurt, se aflau in vacanta in Brazilia, urmand sa plece la Paris cu zborul Air France 447. Insa sotii Ganthaler au pierdut avionul, fiind nevoiti sa se imbarce in alta cursa spre Europa.

Potrivit informatiilor furnizate de ANSA, dupa cateva zile, masina in care se aflau cei doi a intrat pe contarasens in Kufstein (Austria), lovindu-se de un tir.

Johanna Ganthaler a fost ucisa, iar sotul ei a suferit rani grave.

AP relatasaptamana trecuta ca mai multi pasageri au ratat zborul Air France 447, care s-a prabusit in Oceanul Atlantic. Cativa dintre pasagerii norocosi au declarat atunci ca senzatia de usurare este pusa in umbra de sentimentul pierderii imense pe care il simt fata de cei morti in urma prabusirii avionului.

"Este miraculos dar si trist in acelasi timp", a afirmat Amina Benouargha-Jaffiol, care a incercat in van sa se imbarce in avionul AF 447. "Desigur, ma simt norocoasa la un anumit nivel, insa simt si o tristete enorma pentru cei care au murit", a declarat femeia, care a apelat la un prieten diplomat sa o ajute, pe ea si pe sotul sau, sa urce la bordul avionului, fara succes insa.

Dupa ce nu au reusit sa se imbarce in avion, Benouargha-Jaffiol si sotul sau au parasit aeroportul si s-au intors atunci cand aparatul fusese deja dat disparut. "Acest gen de tragedie ar trebui sa ne dea tuturor o lectie de umilinta si umanism. Nimeni nu traieste vesnic. Adesea uitam acest lucru", a spus atunci femeia.