44 de persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite in urma unui atac comis, luni, de persoane neidentificate impotriva participantilor la o nunta care a avut loc in sud-estul tarii. Acesta este ultimul bilant dat publicitatii de autoritatile de la Ankara.

Doua tinere, care au supravietuit ascunse sub corpurile prietenilor lor asasinati, au declarat ca atacatorii i-au adunat pe nuntasi intr-o camera si apoi au deschis focul asupra lor. Atacatorii erau indivizi mascati, inarmati cu grenade si arme automate - a anuntat canalul de televiziune NTV, citat de agentia France Presse.

Politia a arestat opt suspecti, a anuntat ministrul de interne Besir Atalay, citat de Reuters. El a precizat ca, cel mai probabil, atacul este rezultatul rafuielii sangeroase dintre doua familii.

Desi autoritatile au spus initial ca bilantul celor ucisi a fost de 45 de persoane, ministrul turc a declarat ca numarul victimelor este de 44. Printre cei omorati s-a aflat o familie intreaga, - parinti si sase copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.