Un american din statul Idaho vinde pe site-ul de licitatii eBay o formatiune pietroasa despre care sustine ca reprezinta "mana lui Dumnezeu", informeaza CNN. Paul Grayhek a scos la vanzare "“Hand of God Rock Wall” despre care sustine ca "reprezinta o mana" intinsa de Divinitate intr-o perioada in care a ramas fara slujba.

Pana duminica la pranz, 11 persoane licitasera pentru "mana lui Dumnezeu", cel mai mare dintre pariuri fiind de 250 de dolari

Formatiunea pietroasa, care masoara aproape trei metri, a aparut in gradina barbatului dupa o alunecare de teren pe 8 martie.

Americanul sustine ca ea reprezinta un semn aparut intr-o perioada dificila in care si-a pierdut locul de munca. "Este fara indoiala un simbol al mainii lui Dumnezeu in viata mea", a declarat el.

Grayhek spera sa obtina bani suficienti pentru a achita un curs de coniliere in asistenta sociala, pe care nu a reusit sa-l termine.

Cel care va castiga licitatia nu va primi insa "mana lui Dumnezeu" ci "va cumpara doar drepturile totale si exclusive", incluzand cele pentru o viitoare carte si un posibil film. Iar Grayhek explica si acest lucru: "Nu incerc sa ma imbogatesc. Motivul este sa raspandesc povestea Domnului iar eBay este doar modalitatea prin care o pot face".