Un taur scapat de sub control de un fermier din orasul Ballinrobe, Irlanda (County Mayo, vestul tarii), cu ocazia unui targ de animale, a fugit citeva sute de metri pina a intrat intr-un magazin SuperValu, iar aventura de citeva minute a fost captata de camerele de inregistrare. Taurul a dat citeva ture de magazin, a intrat chiar si in depozit, a revenit printre rafturi, nu s-a ferit de angajati, si a facut ceva stricaciuni doar la raioanele de fructe si de legume.

Toata aventura solitara a animalului a durat insa doar citeva minute, pina cind proprietarul a reusit sa-l scoata din magazin, nu inainte ca si acesta sa fie fugarit un pic de propriul animal!

Umorul irlandez a dat in clocote in presa nationala, dar si in rindul localnicilor din Ballinrobe, cel mai fericit fiind proprietarul magazinului, John Cummins, care a declarat: “Sint mindru ca taurul n-a acordat nici o importanta supermagazinului britanic Tesco, aflat langa noi, si a intrat direct aici. Asta inseamna ca avem marfa de calitate, inclusiv carne proaspata, adusa direct de la ferma”.

Vezi imagini cu taurul in magazin: