Una dintre fiicele fostului premier pakistanez Benazir Bhutto, Bakhtawar, a inregistrat un cantec pe ritm de rap in care isi exprima durerea pentru moartea mamei sale, asasinata la 27 decembrie 2007 in localitatea Rawalpindi, relateaza blogul The Lede. Cantecul este intitulat "I Would Take the Pain Away".

Un videoclip al cantecului rap, alcatuit din fotografii si imagini de arhiva cu fostul premier, a fost difuzat la televiziunea de stat pakistaneza, fiind ulterior postat pe site-ul YouTube, unde a adunat peste 60.000 de accesari.

Ministrul informatiei din Pakistan, Sherry Rehman, a declarat ca versurile si muzica apartin fiicei lui Bhutto. Bakhtawar este studenta la Edinburgh University.

"Este un tribut al unei fiice indurerate pentru mama sa sfanta si iubitoare", a afirmat Rehman.

Oficiali din Partidul Poporului din Pakistan, al carei lider a fost Bhutto, au afirmat ca Bakhtawar nu intentioneaza sa urmeaze o cariera muzicala, insa nu au exclus posibilitatea ca fiica fostului premier sa intre in politica.

Prima femeie premier din Pakistan, Bhutto a fost asasinata la 27 decembrie 2007 in localitatea Rawalpindi, cu doua saptamani inainte de alegerile generale din Pakistan, unde era unul dintre candidatii favoriti.