Doua angajate de la un restaurant KFC din Anderson (California) au fost concediate dupa ce au facut baie in chiuveta folosita pentru spalarea vaselor, transmite CBS News. O a treia angajata, implicata si ea in scandal, si-a dat demisia.

CBS News a relatat ca scandalul a izbucnit dupa ce una dintre fete a publicat mai multe fotografii pe site-ul de socializare MySpace.com, sub titilul "KFC moments", in care cele trei angajate pot fi observate cum fac baie in chiuveta. Unele dintre poze poarta explicatii precum "haha duş la KFC" si "haha am dat drumul la duşuri".

Un manager de la KFC a declarat ca angajata care a demisionat i-a marturisit ca intentioneaza sa faca baie in chiuveta insa el i-ar fi interzis acest lucru.

Oficiali din conducerea companiei au precizat, intr-un comunicat, ca politica firmei este de "toleranta zero" fata de astfel de cazuri.

Kentucky Fried Chicken este un lant de reastaurante fast-food cu sediul principal in Louisville (Kentucky). Compania are peste 25000 de angajati in intreaga lume.