Sarah Palin, care a fost vicepresedintele lui John McCain in cursa pentru Casa Alba, este vazuta de republicani drept principalul candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2012. Potrivit unui sondaj realizat de Rasmussen, 64% dintre republicani vor ca Palin sa fie nominalizarea GOP pentru Casa Alba. Sondajul a venit in contextul in care o organizatie conservatoare din SUA ii multumeste, intr-un spot video, guvernatorului de Alaska pentru ca a "insufletit milioane de americani".

Potrivit Rasmussen Reports, 91% dintre republicanii chestionati au o parere favorabila despre Palin, incluzand 65% care afirma ca au o opinie foarte buna despre ea. Doar 8% dintre respondenti sustin ca au o parere negativa despre Palin.

Chestionati in legatura cu politicienii republicani ce ar trebui sa candideze la alegerile prezidentiale din 2012, respondenti i-au nominalizat pe Palin (64%), Mike Huckabee (12%) si Mitt Romney (11%), urmati de Bobby Jindal, Charlie Crist si Tim Pawlenty.

In acest context, o organizatie conservatoare din SUA ii multumeste, intr-un spot video, guvernatorului de Alaska pentru ca "a insufletit milioane de americani".

The Our Country Deserves Better PAC a realizat doua videoclipuri, ambele cu durata de un minut, ce sunt deja difuzate in Alaska si care vor fi prezentate in aceasta saptamana in toate statele americane.

Organizatia ii multumeste lui Palin pentru ca "a insufletit milioane de americani luptand pentru principii conservatoare simple, intr-o maniera pozitiva".

"Am lucrat cu presedintele Ronald Reagan din primele zile ale mandatului sau de guvernator in California si pot sa va spun ca vad multe asemanari intre presedintele Reagan si guvernatoarea Palin", a afirmat presedintele organizatiei, Sal Russo.