Un joc pe calculator care prezinta un soldat american care trebuie sa omoare musulmani a fost catalogat ca fiind "de prost gust si ofensator" de catre reprezentantul comunitatii musulmane din Marea Britanie, informeaza The Times in editia electronica. Jocul, intitulat "Masacrul Musulmanilor" prezinta un erou american al carui scop este sa nu lase in viata nici un barbat sau femeie musulmana. Directorul exectiv al Fundatiei Ramadan spune ca "a incuraja copiii si tinerii sa ucida musulmani intr-un joc este inacceptabil, de prost gust si extrem de ofensator".

Jucatorii pot trece la diferite grade de dificultate, in care au posibilitatea sa-i omoare pe Osama bin Laden, Mohammed si chiar pe Allah.

Creatorul jocului, un programator independent considera ca jocul este "distractiv si nostim". In schimb, directorul exectiv al Fundatiei Ramadan spune ca "a incuraja copiii si tinerii sa ucida musulmani intr-un joc este inacceptabil, de prost gust si extrem de ofensator".

Mohammed Shafiq a adaugat ca „Daca intr-un joc musulmanii ar ucide evrei sau americani, ar iesi, pe buna dreptate, un scandal urias“.