Candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Barack Obama, este infatisat in rolul puiului de leu din lungmetrajul de animatie The Lion King, intr-o parodie video realizata de producatorii emisiunii The Daily Show. Intitulat "Barack Obama: El ne desavarseste", clipul celor de la canalul Comedy Central satirizeaza obsesia globala legata de senatorul democrat de Illinois.

Realizatorii sustin ca "povestea sa incepe in urma cu 180 de milioane de ani, cand continentele s-au despartit".

In parodia video ce dureaza aproape cinci minute, Dumnezeu (infatisat sub chipul unei capre), ii spune lui Obama sa candideze in Districtul 13 din Chicago, in timp ce vocea din clip sustine ca, de fiecare data cand senatorul vorbeste, un inger are orgasm.

Vocea din off afirma ca Obama este "Alesul", referire la atacurile republicanului John McCain, ce l-au comparat recent pe candidatul democrat cu Britney Spears, Paris Hilton si cu biblicul Moise.

Biografia satirica a senatorului de Illinois este presarata cu imagini din productiile Seinfeld, Popeye Marinarul sau Rocky, in timp ce fundalul muzical este asigurat de compozitiile lui Elton John si Tim Rice din The Lion King.