Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit joi peste o casa din nordul orasului Las Vegas, pilotul pierzandu-si viata in urma accidentului, relateaza foxnews.com. Este pentru a doua oara, in ultimele sapte zile, cand un avion loveste o casa in orasul american.

Purtatorul de cuvant al Pompierilor, Tim Szymanski, a precizat ca nu exista victime in randul populatiei din zona. Se pare ca avionul bi-motor Piper Navajo s-a prabusit dupa ce a atins liniile de curent electric. Un puternic incendiu s-a declansat in urma incidentului.

Initial, avionul a lovit o masina care se afla in parcare, dupa care a intrat in zidul unei case care, din fericire, nu era locuita.

"Potrivit primelor informatii, exista o singura victima, pilotul aparatului", a declarat Szymanski.

Un avion experimental a ucis trei oameni, vinerea trecuta, dupa ce s-a prabusit peste o casa situata langa aeroportul din nordul orasului Las Vegas.

Aeroportul serveste ca baza pentru avioane mici, folosite pentru a survola Marele Canion si alte puncte turistice din regiunea Las Vegas-ului. In 2007, aeroportul s-a clasat pe locul 63 in Statele Unite din punct de vedere al numarului de zboruri, cu 216.000 curse.

Vezi aici imaginile de la locul accidentului.