Miracol intr-un sat din Argentina. O catelusa a salvat de la moarte un nou-nascut abandonat de mama lui pe un camp din apropierea orasului Abasto, situat la 55 de kilometri de capitala Buenos Aires. Dintr-un instinct matern, animalul a tarat bebelusul pana in cusca sa, unde l-a protejat si l-a incalzit, scrie cotidianul argentinian El Dia.

Plansetele copilului au fost auzite de un localnic care a alertat politia. Oamenii legii au fost uimiti sa vada cum femela incalzea copilul, la fel ca pe cei sase catelusi ai ei, nascuti de curand. Catelusa i-a lasat pe politisti sa scoata bebelusul din cusca, insa nu le-a permis acestora sa se apropie de ea sau de puii ei.

Bebelusul a fost dus la spital, unde medicii au stabilit ca venise pe lume de numai cateva ore. Cu exceptia unor zgarieturi si vanatai, copilul este perfect sanatos.

In urma unor investigatii, autoritatile au aflat ca mama sugarului este o adolescenta in varsta de 14 ani, care locuia intr-un sat din apropiere. Familia fetei nu stia ca aceasta este insarcinata.

Imagini cu 'mama' eroina