Un baiat de 11 ani din Brazilia a ajuns in centrul atentiei dupa ce a muscat un caine ce-l atacase, transmite seattlepi.com. Este a doua stire de acest gen dupa ce, in luna decembrie a anului trecut, un indian a muscat un caine in statul Kerala, in sudul tarii, suparat ca animalul ii furase o rata.

Potrivit presei din Belo Horizonte, Gabriel Almeida se juca joi dupa-amiaza in curtea unchiului sau cand un pitbull pe nume Tita l-a atacat si l-a muscat de mana stanga. Baiatul a prins cainele de gat si l-a muscat cu atata putere, incat si-a rupt un dinte. "E mai bine sa-ti pierzi un dinte decat sa-ti pierzi viata", a declarat ulterior Almeida, citat de publicatia O Globo.

Niste muncitori care lucrau in apropiere au alungat cainele, inainte sa-l poata ataca din nou pe baiat. Gabriel Almeida a fost tratat la un spital din localitate, iar cainele a fost dus la un adapost pentru animale si ar putea fi ucis.

In luna decembrie a anului trecut, un indian a muscat un caine in statul Kerala, in sudul tarii, dupa ce l-a prins cu o rata in gura. Suparat pe cainele vagabond care ii furase una dintre rate, indianul a prins animalul, s-a luptat cu el si l-a muscat de gat. Cainele a fost batut apoi de vecinii barbatului pana a murit.

Incidentul s-a petrecut in Pakakkadavu, in sudul Indiei, unde sunt numerosi caini vagabonzi.

Indianul a fost tratat pentru turbare la un spital din capitala statului.