Practice Safe Policy, o companie ce urmareste "sa dezvaluie relatiile indecente dintre politica si sex", ofera spre vanzare prezervativele Obama si McCain, transmite AP.

Sloganuri publicitare legate de cei doi candidati la presedintia Statelor Unite sunt imprimate pe prezervativele oferite de compania din New York, ce sutine ca "americanii isi pot lua acum in dormitor favoritii politici". De altfel, Practice Safe Policy sustine ca "nu in sufragerie, ci in dormitor se practica adevaratele jocuri politice".

"Intentia noastra este sa dezvaluim lucrurile nespuse, legaturile fierbinti intre a fi ales si a face sex", a declarat vicepresedintele de marketing al companiei, Benjamin Sherman, adaugand ca "vrem, de asemenea, sa amintim alegatorilor, fie ei tineri sau batrani, sa practice politica sexului protejat. Si ce perioada mai buna sa faca asta decat in timpul celor mai stimulative alegeri pe care le-am avut vreodata?"

Sherman a declarat ca prezervativele Obama sunt imprimate cu sloganul "Use With Good Judgement" (A se folosi cu judecata sanatoasa) si sunt "aprobate de Oprah Winfrey", facand referire la prezentatoarea americana de televiziune care este un fan declarat al senatorului de Illinois.

In acelasi timp, prezervativele lui McCain poarta sloganul "Vechi, dar nu expirat" si sunt "aprobate si pentru veterani", a afirmat vicepresedintele de marketing al companiei americane. Senatorul de Arizona, care urmeaza sa fie declarat candidatul oficial al Partidului Republican la Conventia Nationala din septembrie, este luat peste picior de numerosi politicieni si ziaristi americani pentru varsta sa inaintata, el avand aproape 72 de ani. Potrivit companiei americane, prezervativele McCain sunt "testate in lupta, puternice si durabile, potrivite pentru acele momente cand doresti sa-ti schimbi pozitia!"

Compania Practice Safe Policy a declarat ca, desi nu poate garanta ca prezervativele sunt eficiente 100%, este sigura ca "daca nu le porti, exista sansa sa apara un Obama-Mama in viitorul tau".