Politistii germani au descoperit cadavrele a trei bebelusi intr-un frigider dintr-o casa aflata in vestul Germaniei, au anuntat autoritatiile, citate de CNN.

Cadavrele micutilor au fost descoperite in saci de plastic intr-un frigider aflat in subsolul casei din Wenden (vestul tarii), dupa ce politistii au primit o informatie. Politistii au afirmat ca bebelusii par sa fi murit imediat dupa nastere.

O femeie ce locuieste in casa respectiva si care pare a fi mama copiilor a fost arestata.

In locuinta traieste o familie cu trei copii, cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani.

In decembrie, cadavrele a opt copii au fost descoperite in doua regiuni diferite ale Germaniei, vinovate de moartea copiilor parand sa fie mamele acestora.

Primul caz a fost descoperit in satul Darry din landul Schleswig-Holstein, dupa ce o femeie de 31 de ani cu probleme psihice a marturisit unui doctor despre faptele sale.

Medicul a alertat politia, care a gasit cadavrele a cinci baieti cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani. Femeia a fost internata intr-un spital de boli psihice, iar anchetatorii incearca sa puna cap la cap momentele tragediei.

In al doilea caz, cadavrele a trei copii au fost descoperite intr-o casa din landul Saxonia. Autoarea crimelor este, se pare, tot mama celor trei copii, o femeie in varsta de 28 de ani.