Elisabeth Fritzl, austriaca sechestrata intr-o pivnita si violata timp de 24 de ani de propriul sau tata a vorbit in premiera despre cosmarul pe care l-a trait. Cotidianul german Der Spiegel, citat de Realitatea Tv, publica, in editia de astazi, un articol in premiera cu marturia acesteia. Victima incestului povesteste in amanunt cum a fost torturata si spune ca mama sa nu a fost implicata in sechestrare.

Cosmarul lui Elisabeth a inceput pe 28 august 1984. In acea zi, tatal sau i-a cerut sa il insoteasca pentru scurt timp pana in subsol, pentru a-l ajuta sa care o incarcatura grea. Elisabeth spune ca nu a banuit nici o secunda ce urma sa se intample. Tanara povesteste ca la inceput a incercat sa se impotriveasca tatalui sau, dar a fost legata cu catuse de un stalp si batuta. Apoi a fost violata in mod repetat.

Elizabeth spune ca mai bine de o jumatate de an, tatal sau a tinut-o legata cu o lesa astfel incat sa poata ajunge doar pana la toaleta. Femeia spune ca in timp a incetat sa se mai opuna torturilor.

In marturia aparuta astazi intr-un articol al publicatiei germane Der Spiegel, Elisabeth Fritzl o disculpa insa complet pe mama sa Rosemarie, spunand ca aceasta nu stia nimic despre ce se intampla in pivnita casei tatalui sau. Elisabeth a adaugat ca, in afara tatalui sau, nimeni nu a banuit ceva despre drama pe care a trait-o in pivnita casei.