O femeie din Brazilia a adus un bărbat de 68 de ani într-un scaun cu rotile la bancă și a încercat să-l facă să semneze pentru un împrumut, dar acesta era mort de câteva ore, a declarat miercuri poliția braziliană, relatează Reuters.

Banca BraziliaFoto: AGB Photo Library Produções Fotograficas Ltda / Alamy / Alamy / Profimedia

Erika Vieira Nunes a intrat marți într-o bancă dintr-o suburbie din Rio, împingând un scaun cu rotile în care se afla trupul neînsuflețit și i-a spus casierului că bărbatul vrea un împrumut de 17.000 de reali (3.250 de dolari), arată înregistrările video ale camerelor de supraveghere.

Ea ținea un stilou şi îi mişca mâna bărbatului mort, în timp ce acesta nu reacționa.

"Unchiule, mă asculţi? Trebuie să semnezi", a spus ea, potrivit înregistrării video ale camerelor de securitate, moment în care a sugerat să semneze ea pentru el, relatează News.ro.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

"El nu spune nimic, aşa este el", a spus ea. "Dacă nu eşti bine, te voi duce la spital", i s-a adresat apoi bărbatului.

Angajaţii băncii au devenit suspicioşi deoarece capul bărbatului continua să cadă pe spate atunci când femeia a încetat să îl mai ţină, aşa că au chemat poliţia, care a arestat-o pe loc sub acuzaţia de fraudă.

Cadavrul a fost dus la morgă.

Avocatul femeii a susţinut că bărbatul a murit la bancă, dar o analiză medico-legală a poliţiei a stabilit că acesta murise mai devreme, în timp ce era întins în pat.