Președintele Joe Biden i-a adresat complimente ironice rivalului său în cursa pentru Casa Albă, după ce Donald Trump s-a lăudat că a primit nu unul, ci două trofee la propriul său club de golf din Florida.

Donald TrumpFoto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Fostul președinte Donald Trump a anunțat entuziasmat pe platforma sa socială Truth Social că a câștigat două trofee la campionatele de golf organizate de Trump International Golf Club din West Palm Beach.

Laudele nu i-au scăpat adversarului său democrat, Joe Biden, care a comentat imediat, sarcastic: „Felicitări, Donald. O adevărată realizare”.

În mesajul său, fostul președinte republican a susținut că a câștigat atât trofeul Campionatului de club, cât și trofeul Campionatului de club al seniorilor. El a remarcat, de asemenea, calitatea competitorilor săi.

„Un număr mare de membri talentați la golf și un teren mare și dificil au făcut ca jocul să fie foarte interesant”, a scris el. „Calificările și meciurile au fost uimitoare, a spus fostul președinte.

El a adăugat că a fost „marea sa onoare” să primească trofeele la o ceremonie de premiere la club. „Foarte emoționant, vă mulțumesc!!!”. a adăugat Trump.

Fostul președinte s-a mai lăudat în trecut cu trofee similare la celelalte cluburi ale sale.

Candidatul republican la președinție este, fără îndoială, un puternic jucător de golf, scrie publicația The Daily Beast. El a fost chiar criticat pentru că petrecea prea mult timp pe teren în timpul mandatului său prezidențial.

În același timp, Trump a fost acuzat de mai multe persoane care au jucat cu el că ar fi trișat.

El a fost acuzat că și-a falsificat scorul în timpul unei runde cu Tiger Woods, că a mințit cu privire la numărul de campionate de cluburi pe care le-a câștigat și că și-a mutat în mod regulat mingea în poziții mai bune, cu ajutorul copiilor de mingi și chiar al agenților Secret Service, potrivit Associated Press.