A fost publicată prima fotografie oficială a Prinţesei de Wales, după ce aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală în luna ianuarie.

Kate Middleton, printesa de Wales, alaturi de printul WilliamFoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Imaginea cu Kate şi copiii ei, realizată chiar de prinţul William, a fost făcută publică de Ziua Mamei, ca mulţumire pentru sprijinul constant al publicului în urma problemelor de sănătate prin care a trecut soţia sa, relatează SkyNews, potrivit News.ro.

Kate, soţia prinţului moştenitor al Marii Britanii, nu mai fusese văzută în public de când s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale pentru o plimbare în ziua de Crăciun.

Acum, contul de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales a publicat o fotografie cu Kate și cei trei copii ai săi.

Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la spitalul London Clinic pentru o operaţie planificată, pe 16 ianuarie. Prinţesa s-a întors acasă de la spitalul privat după 13 zile, iar Palatul Kensington a declarat la acea vreme că prinţesa „face progrese bune”, dar are nevoie de o recuperare îndelungată.

Se aşteaptă ca Kate să revină la îndatoririle regale oficiale abia după Paştele catolic.

Speculaţiile privind starea ei de sănătate au sporit în mediul online de când prinţul William s-a retras luna trecută de la comemorarea naşului său la Castelul Windsor din cauza unei „probleme personale”.

Palatul Kensington nu a făcut publică natura problemei de sănătate pentru care a fost operată Kate, dar se ştie că nu este vorba de cancer.