Krystyna Pyszkova din Republica Cehă a fost încoronată Miss World la concursul organizat în India sâmbătă seara. Yasmina Zaytoun din Liban a fost prima vicecampionată dintre 112 concurenți la competiția desfășurată la Mumbai, capitala Indiei.

Krystyna Pyszkova din Republica Cehă după ce a fost încoronată Miss Lumea la Mumbai, India, pe 9 martieFoto: Indranil Aditya/NurPhoto/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

„A fi încoronată Miss World este un vis devenit realitate. Sunt profund onorat să reprezint țara mea și valorile frumuseții”, a spus Pyszkova.

După ce fosta Miss World, Karoline Bielawska din Polonia, i-a înmânat coroana, Pyszkova a făcut cu mâna mulțimii numeroase de la Centrul de Convenții Jio World și i-a îmbrățișat pe unii dintre ceilalți concurenți, scrie presa asiatică.

Competiția s-a derulat în India pentru prima dată în 28 de ani. Cel de-al 71-lea concurs de frumusețe Miss World a fost găzduit de regizorul de la Bollywood Karan Johar și Megan Young din Filipine, Miss World 2013.