​Bine v-am băgat capul pe ușa electronică. Acesta este newsletter-ul săptămânal „Panorama cu ALP”, la care vă invităm să vă abonați. Sunt Andrei Luca Popescu (ALP), jurnalist și redactor-șef adjunct la Panorama.

Un caine aflat in perimetrul Bazei Mihail Kogalniceanu interactioneaza cu soldati romani care participa la manevre cu elicoptere Black HawkFoto: Inquam Photos / George Călin

O dată pe săptămână, vă povestesc despre un subiect care mi s-a părut demn de atenția voastră sau care doar mă enervează atât de mult, că îmi vine să afle și alții. Sugestiile și dorințele voastre le aștept aici.

Vorbim azi despre cum se chinuie Europa să-și repună pe picioare capacitățile de a produce armament, singurul argument care-l mai poate impresiona pe Putin zilele acestea, și despre care sunt prioritățile pe holurile NATO, în fața Rusiei cu butonul setat pe modul „război”.

Apoi, râdem și nu prea la populismul deșănțat al AUR, care își reclamă adversarii politici la Consiliul Concurenței, că au pus „monopol pe țară”.

Citește mai mult pe Panorama.ro