Donald Trump a vorbit despre războiul din Ucraina în timpul unui miting politic din Virginia. Fostul președinte al Statelor Unite i-a confundat încă o dată pe Joe Biden și Barack Obama, potrivit La Libre.

Donald TrumpFoto: TNS / Abaca Press / Profimedia Images

„Putin are atât de puțin respect pentru Obama, încât începe să arunce cuvântul nuclear. Aţi auzit asta. Nuclear. Începe să vorbească despre arme nucleare astăzi”, acestea sunt cuvintele rostite de Donald Trump în timpul unei întâlniri din Virginia, sâmbătă.

Dacă Joe Biden începe să fie cunoscut pentru multiplele sale gafe media, adesea batjocorite de Trump, acesta din urmă are aceeaşi tendinţă. Potrivit Forbes, este a șaptea oară din noiembrie când îi confundă pe Barack Obama și Joe Biden.

În octombrie, Trump i-a confundat și pe Viktor Orban și Recep Tayyip Erdogan și, mai recent, pe Nikki Haley și Nancy Pelosi.

„Îngrijorarea pe care o am, şi nu o spun cu lipsă de respect, este că, atunci când există presiunea unei Preşedinţii, nu putem avea pe cineva căruia să îl punem la îndoială faptul dacă este potrivit din punct de vedere mental. Nu putem”, a spus ulterior Halley.

Halley a mai spus în timpul campaniei sale că atât Joe Biden, care are 81 de ani, cât și Donald Trump, 77 de ani, își arată limitele date de vârstă și americanii nu pot risca să aibă pe cineva nepotrivit mintal pentru funcția de președinte.