Paul Anderson a fost amendat pentru posesie de droguri. Potrivit avocatului său, actorul, cel mai cunoscut pentru rolul său de Arthur Shelby, a vrut să le arate fanilor comportamentul pe care îl avea în serial, unde era dependent de alcool și droguri.

Paul AndersonFoto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

În serialul TV premiat „Peaky Blinders - Gangs of Birmingham”, el este cel mai mare dintre frații Shelby care pune în pericol în mod repetat succesul bandei de gangsteri condus de familie, inclusiv prin dependența sa de droguri.

Paul Anderson, care îl interpretează pe Arthur Shelby în serie, a fost amendat cu 1.345 de lire sterline la Londra pentru posesie de droguri. Anderson a pledat anterior vinovat pentru deținerea de cocaină, crack, amfetamine și două substanțe eliberate pe bază de rețetă.

Procurorii spun că Anderson a fost arestat de lângă casa lui din Londra, după ce un proprietar de bar a sunat la poliție pentru că a observat un miros de crack care venea de la toaletă, după ce Anderson fusese acolo. Potrivit raportului, când poliția l-a arestat pe Anderson, acesta era cu un tânăr și un copil de 17 luni.

Avocatul lui Anderson a argumentat în instanță pentru a-și exonera clientul că acesta a făcut „tot posibilul” pentru a le mulțumi fanilor serialului „Peaky Blinders” atunci când l-au recunoscut. Anderson face acest lucru „intrându-și în rol”.

Peaky Blinders, cu Cillian Murphy în rol principal, a câștigat diverse premii în trecut, în special în Marea Britanie.