Pe Pământ există structuri secrete care doresc să transfere puterea mondială reptilienilor, dar pentru acest lucru este nevoie să fie distrusă populația din Rusia, susțin autorii articolului „Familia rusă ca bază a statului național", un deputat rus și un general FSB, potrivit The Moscow Times.

Duma de stat a RusieiFoto: TASS / Profimedia Images

Articolul a apărut în revista științifică „Știința juridică: istorie și modernitatea", iar printre creatorii acestuia se numără generalul-locotenent în rezervă al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei Igor Mironov și deputatul Dumei de Stat Igor Ananskikh.

Autorii susțin că Pământul s-a confruntat cu „o invazie a unei inteligențe extraterestre”, făcând referire la populara teorie a conspirației despre reptilieni, care uneltesc în secret împotriva Rusiei.

„Bioroboții umanoizi (...) au apărut în urmă cu zeci de mii de ani din praful pământului și cu ajutorul tehnologiilor genetice spațiale răspândesc războiul, crimele, revoluțiile, pedofilia, canibalismul, dependența de droguri și, pe termen lung, plănuiesc să distrugă Pământul”, se arată în articol.

Astfel de creaturi nu pot fi deosebite de oameni, dar genele sunt diferite în proporție de 99%, subliniază autorii.

În opinia lor, structurile secrete ale reptilienilor ar lupta pentru „transferul puterii pe Pământ către reprezentanții civilizației lor extraterestre”, iar în acest scop, potrivit articolului, „trebuie să distrugă populația rusă din Rusia".

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, autorii articolului spun că statul ar trebui să acorde mai multă atenție vieții intime a rușilor.

Aceștia susțin că Dumnezeu trăiește în uterul femeii, iar genele femeilor sunt amenințate în timp ce sexul cu străinii, în special „cu negrii", este dăunător.

„Structurile secrete ale Occidentului și-au formulat sarcina de a distruge aureola de mister a femeii ruse", se arată în articol.

Autorii ajung și la alte concluzii: de exemplu, democrația a dat naștere sexului oral, dar că acesta este dăunător din cauza riscului de cancer, stripteaseul ar trebui interzis pentru că este asociat cu satanismul, iar căsătoria ar trebui permisă doar femeilor neprihănite.

Ananskikh a declarat că va trimite inițiative din acest text la Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului rus): „Este necesar să ne mișcăm în această direcție, și destul de repede".