Celebrul jurnalist Piers Morgan, 58 de ani, a venit la București pentru un interviu cu Andrew Tate, 36 de ani, fost campion mondial la kickboxing.

Andrew TateFoto: Alexandru Dobre / AP / Profimedia

Un dialog în care „Cobra” și-a continuat discursul extremist care l-a făcut viral înainte să fie arestat. De la conspirații anti-vaccin la lupta cu Matrixul, până la supunerea femeilor și batjocorirea lor: „Sclave cu genți Prada!”.

(...)

„Sunt femei care dacă te-ar auzi acum ar începe să râdă de tine. Ar spune că ești ridicol. Lumea reală nu este asta de care vorbești. Tu ești șeful, treaba ei e să te facă fericit pe tine, să fie fit pentru tine, bla, bla, bla. E misoginism! Nu vreau ca băieții mei să își dorească soții care să le fie slugi”, îi spune Piers Morgan care îi citește o nouă postare misogină de pe Twitter: „«Bărbații îți arată că te iubesc când îți spun ce să faci și nu te lasă să faci greșeli stupide. Vă salvăm de la inclinația de a face alegeri stupide. Dacă un bărbat nu îți dă instrucțiuni, nu te iubește. Dacă nu îi respecți instrucțiunile, nu îl iubești». E ridicol! Peste 8 milioane de oameni au văzut asta!”.

„Cred că tu nu realizezi că ce spui e greșit. Se vede în ce postezi că vrei control asupra femeilor. Sclave, ca să spun mai clar!”, continuă Morgan. „Sclave cu genți Prada, da!”, răspunde sarcastic Tate.

CITIȚI ARTICOLUL INTEGRAL PE GSP.