Poliția britanică a anunțat miercuri că a arestat doi băieți în vârstă de 12 ani sub suspiciunea că aceștia au ucis prin înjunghiere un tânăr în vârstă de 19 ani în orașul Wolverhampton din centrul Angliei, relatează Reuters.

Incident Marea BritanieFoto: Ricardo Maynard / Alamy / Alamy / Profimedia

Victima, Shawn Seesahai, a murit luni după ce a fost înjunghiată pe un teren viran din apropierea unei străzi din sudul orașului.

„Doi băieți în vârstă de 12 ani au fost arestați noaptea trecută la adresele lor de domiciliu sub suspiciunea de crimă, ei aflându-se în continuare în custodia poliției”, a declarat într-un comunicat de presă Poliția din West Midlands.

„Am sporit numărul patrulelor în această zonă întrucât înțelegem că acest incident a provocat îngrijorări serioase în comunitatea locală”, mai notează comunicatul.

BBC îl citează pe inspectorul-șef Dave Sanders care a declarat că ancheta „avansează cu viteză” și că rudele victimei sunt ținute la curent pe măsură ce apar noi informații.

„Continuăm să încurajăm pe oricine are informații să ne contacteze”, a mai afirmat acesta.

Serviciul de Ambulanță din West Midlands a declarat că echipaje ale sale au ajuns luni la locul crimei, găsindu-l pe Seesahai în stare critică din cauza rănilor grave. Paramedicii s-au zbătut să îi salveze viața însă acesta a murit înainte de a putea fi dus la spital.

Poliția a mai precizat că merge din ușă în ușă pentru a încerca să obțină mai multe informații despre crimă de la rezidenți și că verifică înregistrările camerelor de luat vederi din zonă.

Drumurile din apropierea locului crimei au fost închise până la finalizarea investigațiilor polițiștilor criminaliști.