Un leu de mare uriaș care cântărește 350 de kilograme aproape că a strivit o angajată de la un parc de distracții din Mallorca, Spania, relatează The New York Post.

Leu de mare la Zoo MadridFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tânărul influencer Micah Diaz, în vârstă de 20 de ani, stabilit în Florida, a vizitat recent Marineland, un acvariu din Mallorca, Spania, și a fost martorul unui accident periculos, când un leu de mare a scăpat din bazinul unde era și a „alunecat” peste o angajată.

În videoclipul de pe rețelele de socializare, poate fi văzut cum leul de mare se zbate să iasă din bazinul închis în care înota, în timp ce angajata aleargă pentru a încerca să împingă ușor animalul înapoi în apă.

Cu toate acestea, greutatea leului de mare de 350 de kilograme a fost prea mare, iar animalul s-a cățărat peste ea, apoi amândoi au căzut la pământ.

„Sunt surfer și mă simt foarte bine în preajma animalelor marine și am fost în multe acvarii", a declarat Diaz pentru Media Drum World despre ceea ce a văzut în acea zi.

„Nu am mai văzut niciodată un accident ca acesta".

Marineworld este un popular parc de distracții și oferă multe experiențe cu animale marine, inclusiv posibilitatea de a face poze cu un leu de mare și un pachet denumit „experiența leilor de mare", în cadrul căruia oaspeții învață totul despre animal și pot să îi vadă înotând sub apă și chiar să îi mângâie.

După ce tânărul de 20 de ani și-a dat seama ce s-a întâmplat, s-a ridicat și s-a dus să se asigure că atât femeia, cât și leul de mare sunt bine.

Din fericire, angajata s-a ridicat repede și a verificat starea leului de mare, mângâind animalul mare.

Diaz a declarat că a fost „șocat" și s-a gândit că femeia ar fi putut avea vreo fractură din cauza greutății leului de mare, însă amândoi păreau aparent nevătămați după incident.