Prințesa Eugenie a Marii Britanii, nepoată a Regelui Charles și fiica fratelui său, prințul Andrew, a născut al doilea copil, un băiețel, a anunțat luni Palatul Buckingham, relatează Reuters.

Printesa Beatrice de York (stanga) si Printesa Eugenie de York (centru)Foto: Ben Birchall / AFP / Profimedia

Ernest George Ronnie Brooksbank, al 13-lea în succesiunea la tronul Marii Britanii, s-a născut pe 30 mai și avea o greutate de 3,2 kilograme, se arată într-un comunicat al palatului.

Eugenie, fiica mai mică a Prințului Andrew și a fostei sale soții Sarah Ferguson, Ducesa de York, a postat pe Instagram imagini cu nou-născutul, în timp ce una îl arăta pe bebeluș întins într-un pătuț, cu capul acoperit de o căciulă albastră cu alb.

Băiatul a fost numit după stră-stră-străbunicul său George, bunicul său George și bunicul lui Eugenie, Ronald, a spus ea în postare.

„Augie este încântat deja să fie frate mai mare”, a scris Eugenie în postarea care mai avea o poză cu fratele copilului, August Brooksbank, punând o mână pe capul lui Ernest George Ronnie.

Prinţesa Eugenie şi Jack Brooksbank s-au căsătorit în octombrie 2018 la Castelul Windsor. Primul lor fiu, August, s-a născut în februarie 2021.