O nouă plângere împotriva lui Bill Cosby, după cum relatează revista People, citată de news.ro. Fostul model Playboy Victoria Valentino îl acuză pe actor că a drogat-o, agresat sexual şi violat-o după o cină în 1969.

Bill CosbyFoto: Captura YouTube

În plângerea ei, Victoria Valentino susţine că Bill Cosby i-ar fi dat ei şi prietenei ei pastile pe care să le înghită înainte de a le duce într-un birou. Acolo, modelul, în vârstă de 80 de ani, spune că şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost agresată sexual când s-a trezit.

Victoria Valentino i-a spus apoi lui Bill Cosby că vrea „să meargă acasă”. Ea mai precizează în plângere că la momentul respectiv era „în imposibilitatea de a-şi da acordul” fiind „neputincioasă din punct de vedere fizic”. Potrivit modelului, trauma provocată de această agresiune a afectat-o ​​nu doar pe ea, ci şi pe „copiii şi nepoţii ei”.

„Sperând adevărul, sper că acest lucru va servi drept moştenire pentru familia mea şi va arăta victimelor că speranţa şi vindecarea sunt posibile”, a spus ea într-o declaraţie transmisă People.

Bill Cosby a jucat rolul tatălui ideal pentru milioane de americani în serialul „Cosby Show” între 1984 şi 1992, dar reputaţia sa a fost zdruncinată după acuzaţiile de viol, hărţuire sexuală şi agresiune sexuală care datează din anii 1960.

În total, aproximativ 60 de femei l-au acuzat public pe Bill Cosby că este un prădător sexual calculat care a folosit alcool şi somnifere pentru a-şi abuza victimele timp de decenii.

Bill Cosby a negat întotdeauna aceste acuzaţii, asigurându-se că toate rapoartele au fost consimţite.

În 2018, comediantul a fost condamnat pentru agresiune sexuală asupra Andreei Constand, o femeie pe care o invitase la el acasă în 2004. Dar în 2021, Curtea Supremă din Pennsylvania a anulat această condamnare.

În 2022, Bill Cosby a fost condamnat şi pentru agresarea sexuală a unei adolescente în 1975, pe când aceasta avea 16 ani. El a fost obligat să plătească despăgubiri în valoare de 500.000 de dolari.