Un tânăr de 22 de ani din Dallas, Texas, care și-a împușcat și ucis iubita miercuri dimineață a făcut acest lucru din cauza unui avort pe care aceasta îl făcuse recent, potrivit mandatului de arestare, transmite CBS.

Mașină de poliție în SUAFoto: DreamsTime

Miercuri dimineață poliția a răspuns la un apel din cauza unor împușcături de pe un bulevard din Dallas. La sosirea ofițerilor, aceștia au găsit-o pe Gabriella Gonzales, în vârstă de 26 de ani, moartă din cauza mai multor răni prin împușcare.

În timpul anchetei, poliția a stabilit că Gonzales se certase cu prietenul ei, Harold Thompson, înainte de a fi împușcată.

O înregistrare video de supraveghere din apropiere l-a surprins pe Thompson plimbându-se cu Gonzales înainte de a încerca să o strângă de gât. Gonzales l-a îndepărtat apoi pe Thompson și au continuat să meargă.

În timp ce continuau să meargă în parcare, Thompson a scos o armă și a împuscat-o pe iubita sa o dată în cap. În înregistrarea video s-a văzut că Gonzales a căzut la pământ și Thompson a continuat să tragă în ea înainte de a fugi de la locul faptei.

Investigațiile ulterioare au arătat că iubita bărbatului de 22 ani a plecat recent în Colorado pentru a face un avort și s-a întors cu doar o noapte înainte, a declarat poliția.

Polițiștii cred că Thompson era tatăl copilului și că nu a vrut ca Gonzales să facă această procedură.

De atunci, Thompson a fost arestat și acuzat de crimă. (sursă foto DreamsTime)