Prinţul şi prinţesa de Wales au mers, joi, cu metroul la un pub din Londra unde prinţul moştenitor şi soţia sa, care încearcă să proiecteze imaginea unui cuplu modern, apropiat de oameni, au fost aplaudaţi de o mulţime de privitori, cu două zile înainte de marea încoronarea lui Charles III, potrivit News.ro.

William si Kate in pubFoto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

„Breaking news: Cuplul regal a vizitat un pub din Soho”, au titrat posturile de ştiri britanice, difuzând imagini din toate unghiurile cu cel mai popular cuplu al familiei regale.

William, 40 de ani, şi Kate, 41 de ani, au luat metroul către această zonă din centrul Londrei, cunoscută pentru viaţa de noapte.

Călătoria - trei opriri pe modernul tronson Elizabeth Line inaugurat anul trecut - a fost larg relatată pe canalele de ştiri.

William şi Kate au mers apoi la pub şi s-au bucurat de o plimbare lungă cu sute de fani adunaţi pentru această ocazie. Sub lentilele camerelor, Prinţul de Wales a trecut apoi în spatele tejghelei pentru a-şi turna propria halbă de bere.

Cuplul a profitat de ocazie pentru a discuta cu personalul pregătirile dinaintea weekendului prelungit al încoronării, pentru sărbătorile la care sunt aşteptaţi zeci de mii de vizitatori.

William şi Kate, foarte populari în rândul britanicilor, au sarcina dificilă de a întineri o monarhie britanică care trezeşte puţin entuziasm în rândul celor mai tineri.