Şapte cadavre au fost descoperite pe o proprietate din Henryetta, un orăşel din zona rurală din Oklahoma, în timpul căutării a două adolescente dispărute, transmite BBC.

Mașina politie SUAFoto: Kyle Mazza / Zuma Press / Profimedia

Poliţia crede că fetele pe care le căutau, Ivy Webster, în vârstă de 14 ani, şi Brittany Brewer, în vârstă de 16 ani, se află printre cei morţi, notează news.ro.

Cadavrul lui Jesse McFadden, un infractor şi un agresor sexual înregistrat cu care poliţia a spus că fetele călătoreau, a fost, de asemenea, găsit. Poliţia nu a precizat cauza morţii.

Oficialii locali nu au identificat public celelalte patru cadavre, dar Janette Mayo, 59 de ani, din Westville, Oklahoma, a declarat pentru AP News că celelalte victime sunt fiica ei, Holly Guess, 35 de ani, şi nepoţii ei, Rylee Elizabeth Allen, 17 ani, Michael James Mayo, 15 ani, şi Tiffany Dore Guess, 13 ani.

Janette Mayo a declarat că biroul şerifului a anunţat-o. Ea a declarat pentru AP că familia ei nu a ştiut despre cazierul lui McFadden până acum câteva luni.

„El a minţit-o pe fiica mea şi a convins-o că totul a fost doar o greşeală uriaşă", a declarat ea pentru presă.

Cele două adolescente, Ivy Webster şi Brittany Brewer, ar fi fost prietene cu Holly Guess şi ar fi petrecut weekendul cu familia.

Autorităţile au executat un mandat de percheziţie la locuinţa lui McFadden după ce acesta nu s-a prezentat la tribunal luni dimineaţă.

El trebuia să fie judecat pentru acuzaţiile din 2017 de racolare a unui minor şi posesie de pornografie infantilă.

Şeriful comitatului Okmulgee, Eddy Rice, a declarat că el crede că Ivy şi Brittany au fost găsite în timpul percheziţiei, dar a spus că medicul legist va trebui să le confirme identitatea.

„Inimile noastre sunt alături de familiile şi prietenii, colegii de şcoală şi toţi ceilalţi", a declarat Rice.

Tatăl lui Brittany, Nathan Brewer, a declarat pentru presa locală că este în stare de şoc.

Şcoala publică din Henryetta a postat pe Facebook că deplânge pierderea mai multor elevi.

Au fost create două pagini de strângere de fonduri cu numele Ivy şi Brittany pentru a plăti cheltuielile de înmormântare şi pentru a sprijini familiile.