Un traficant de droguri nu a apreciat foarte mult serviciile unui livrator Uber Eats din Australia, după ce acesta din urmă a hotărât să ducă pachetul suspect la poliție, în loc de destinația cerută de cel care a ales să vândă într-un mod extrem de neconvențional substanțe psihoactive, relatează Business Insider.

Uber EatsFoto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Un livrator Uber a primit o recenzie de o stea de către un traficant de droguri care era furios că a dus un pachet suspect la o secție de poliție, care s-a dovedit a fi de fapt un tub de pastă de dinți care conținea metamfetamină.

Tubul de pastă de dinți cu metamfetamină care i-a adus livratorului cea mai proastă evaluare pe Uber

Tubul conținea două grame de metamfetamină.

Jess, al cărei nume de familie nu a fost dezvăluit de Sydney Morning Herald, a spus că a fost dezamăgită de modul în care Uber a gestionat situația, compania neapreciind faptul că nu a livrat pachetul.

Jess este profesoară cu normă întreagă, dar a decis luna trecută să se alăture Uber Eats pentru a încerca să facă față creșterii costului vieții. Pe 22 aprilie, ea a spus pentru Herald că a preluat o comandă de la un restaurant într-o pungă de plastic.

Ea s-a gândit imediat că părea suspect, așa că a întrebat ce conține. „Pastă de dinți”, i-a spus persoana, conform raportului.

Jess a decis să anuleze comanda de 16 dolari și a dus pachetul la o secție de poliție. În timp ce se afla pe drum, traficantul de droguri a sunat-o și a abuzat-o verbal, a raportat Herald.

Un reprezentant al poliției din New South Wales a declarat ziarului că ofițerii au găsit un tub de pastă de dinți care conținea ceea ce credeau că sunt două grame de metamfetamina în pachet.

Jess a spus că a încercat să sune la Uber Eats, dar nu a primit un răspuns, așa că a semnalat incidentul pe un formular online.

O săptămână mai târziu, traficantul de droguri era încă pe aplicație, iar ea era evaluată cu o stea și nici nu fusese plătită pentru livrare.

Abia după ce Sydney Morning Herald a contactat Uber, Jess a primit scuze și i s-a spus că „au fost luate măsuri interne adecvate” împotriva traficantului de droguri. I s-au dat banii, iar evaluarea „răutăcioasă” fusese eliminată.

Jess a spus că nu mai livra pentru Uber pentru că a fost dezamăgită de modul în care a fost tratată.