O femeie de 28 de ani a ucis luni trei copii și trei adulți într-o școală creștină privată din Nashville, Tennessee, înainte ca poliția să o omoare, relatează Reuters.

politie SUAFoto: - / Panthermedia / Profimedia

Înarmată cu cel puţin două puşti semiautomate şi un pistol, atacatoarea a intrat în sediul școlii pe o uşă secundară şi a tras numeroase focuri de armă în timp ce înainta în clădire, a anunţat într-o conferinţă de presă un purtător de cuvânt al Poliţiei din Nashville, Don Aaron.

20:26 Numărul victimelor a crescut la șapte, printre care se află și atacatoarea. „Nu știm cine este ea în acest moment”, a spus Don Aaron, purtător de cuvânt al departamentului poliției metropolitane din Nashville.

Moartea celor trei copii a fost declarată „la sosirea lor la spital”, au declarat oficialii Centrului Medical al Universității Vanderbilt, citați în special de televiziunea locală NewsChannel 5.Spitalul a confirmat ulterior că alți trei adulți au fost declarați morți.

Forțe de ordine și de prim ajutor au intervenit luni la un atac armat la o școală din Nashville, Tennessee, cu multiple victime confirmate, a spus departamentul local de pompieri. Potrivit poliției locale, atacatorul ar fi murit, relatează Reuters.

Departamentul de pompieri din Nashville a anunțat că intervine la o școală prezbiteriană, unde are loc un atac activ și părinții sunt sfătuiți să nu se apropie foarte tare de școală.

Există mai multe victime, potrivit serviciilor de prim ajutor.

Școala Covenant, fondată în 2001, are aproximativ 200 de elevi, potrivit site-ului web al școlii.