​O femeie din Illinois a găsit trupul mumificat al soțului său într-un dulap al casei lor, după ce acesta fusese dat dispărut de aproape opt luni, relatează Independent.

politia SUAFoto: Alex Edelman / AFP / Profimedia Images

Jennifer Maedge a anunțat dispariția soțului ei Richard Maedge pe 27 aprilie anul trecut.

Poliția a percheziționat atunci casa din Troy, Illinois, și a investigat dispariția lui, dar bărbatul nu a fost găsit până pe 11 decembrie, când Jennifer Maedge i-a găsit rămășițele într-un dulap din casă, în timp ce mergea să ia niște decorațiuni de Crăciun.

„Am decis să fac bradul de Crăciun și am căutat o sacoșă cu ornamente de Crăciun și atunci l-am descoperit”, a declarat femeia pentru The St Louis Post-Dispatch în decembrie. „S-a sinucis.”

De ce nu a fost găsit trupul timp de aproape 8 luni

Femeia a spus poliției că a vorbit ultima oară cu soțul ei cu o zi înainte de a-i raporta dispariția. O sunase să-i spună că pleacă devreme de la serviciu, dar când ea a ajuns acasă, el nu era acolo, dar mașina lui era parcată acasă și cheile și portofelul erau încă acolo.

Când polițiștii au percheziționat locuința, nu au găsit nicio urmă despre locul în care s-ar putea afla acesta.

Kelly Rogers, adjunctul medicului legist din comitat, a declarat că poliția a spus că locuința aparține unei persoane care strânge lucruri în mod excesiv (hoarder, în engleză), potrivit Fox 59.

Oamenii legii au observat un miros de „canalizare” în casă în timpul percheziției. Doamna Maedge a sunat din nou la poliție mai târziu pentru a raporta un miros în casă. Poliția a percheziționat din nou locuința și a constatat că mirosul era același, dar nu a găsit niciun semn de soț.

Familia a luat legătura cu un instalator, care a spus că mirosul este asemănător cu cel al gazului de canalizare provenit din descompunerea deșeurilor, a spus medicul legist adjunct.

Instalatorul a pus un capac pe o conductă de canalizare din subsol, care părea să scape de miros.

Femeia a găsit rămășițele soțului ei pe 11 decembrie anul trecut, spunând poliției că s-a dus într-un dulap mascat pentru a lua decorațiuni de Crăciun și a găsit cadavrul soțului ei înăuntru.

Medicul legist adjunct a declarat pentru KTVI că trupul soțului se afla acum într-o stare mumificată, lucru care are loc atunci când fluidele se usucă sau sunt scoase.

Rogers a adăugat că un cadavru care a ajuns în această stare ar putea să nu miroase prea mult, ceea ce ar fi un motiv pentru care domnul Maedge a rămas nedescoperit atât de mult timp.

Soțul s-a sinucis, conform raportului unui medic legist.