Emma Heming Willis, soţia actorului Bruce Willis, a făcut o declaraţie prin care le-a cerut paparazzilor „să păstreze distanţa” atunci când îl urmăresc pe actorul în vârstă de 67 de ani, care a fost recent diagnosticat cu demenţă, conform Variety, preluat de News.ro.

Bruce Willis și soția sa Emma Heming în Los AngelesFoto: The Image Direct / Profimedia Images

Heming Willis a publicat un videoclip pe Instagram, povestind un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei în timp ce acesta a făcut o apariţie publică rară atunci când s-a întâlnit cu prieteni la o cafea în Santa Monica.

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea”, a spus ea.

„Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Păstrați distanța", a continuat Emma Heming Willis.

„Ştiu că asta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău. Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”, a mai spus ea.

Declaraţia ei vine la câteva săptămâni după ce familia a anunţat că afecțiunea lui Willis a evoluat în demenţă frontotemporală, care este adesea diagnosticată la o vârstă mai redusă decât alte forme de demenţă. Simptomele pot include modificări de personalitate, dificultăţi de vorbire şi tulburări motorii.

Bruce şi Emma sunt căsătoriţi din 2009.