Șase persoane au fost împușcate mortal vineri în mai multe locații în comitatul Tate, Mississippi, iar un suspect a fost reținut, relatează Reuters citând presa locală.

politie SUAFoto: - / Panthermedia / Profimedia

Printre victime se numără un bărbat care a fost împușcat mortal într-un magazin, o femeie care a fost ucisă în interiorul unei locuințe, a raportat WMC-TV, citându-l pe șeriful comitatului Tate, Brad Lance. Toate împușcăturile au avut loc în Arkabulta, o comunitate cu mai puțin de 300 de locuitori, la aproximativ 60 de kilometri sud de Memphis, Tennessee.

Un suspect, care este neidentificat, a fost reținut fără incidente, după ce autoritățile l-au depistat în interiorul unui vehicul, a informat presa.

Încă patru persoane au fost găsite ulterior moarte de polițiști, potrivit raportului.

Două dintre aceste victime au fost găsite într-o casă în care se crede că locuiește suspectul, a raportat televiziunea WJTV-12, citându-l pe șerif.

Guvernatorul Mississippi, Tate Reeves, a declarat pe rețelele de socializare că a fost informat despre incidente. Autoritățile au arestat un bărbat despre care se crede că a acționat singur, iar motivul încă nu este cunoscut, a spus Reeves.

„Vă rugăm să vă rugați pentru victimele acestei violențe tragice și pentru familiile lor în acest moment”, a spus Reeves.

Departamentul de Siguranță Publică din Mississippi a declarat că anchetatorii de stat au fost chemați să asiste biroului șerifului din comitat.