​În timp ce Vladimir Putin visează să cucerească alte națiuni și să le ia teritoriile, un post local din Rusia difuzează o știre despre cum o familie dintr-o localitate a furat cadrul unui wc din fundul curții unui centru medicale, care ținea și de secție de obstetrică, potrivit unui clip distribuit de jurnalista Julia Davis, care monitorizează presa rusă.

RusiaFoto: Oleg Boldyrev / Alamy / Profimedia

„În timp ce Vladimir Putin visează să cucerească alte națiuni și să le ia teritoriile, iată cum trăiesc rușii de zi cu zi. Un post de știri local rezolvă misterul unui WC furat, furat pentru lemne de foc. Acum, centrul medical nu are toaletă proprie”, scrie Julia Davis.

În reportajul distribuit de Julia Davis, o jurnalistă rusă transmite de la fața locului că acum, după ce acoperișul și pereții WC-ului au fost luați, ce a mai rămas din toaletă seamănă mai mult cu un eșafod.

Acest centru medical, care ținea și de secție de obstetrică, nu avea toaletă, de aceea a fost ridicat un WC din lemn acum 4 ani, dar în timpul vacanței de Anul Nou, WC-ul a dispărut.

Paramedicul din localitate spune că acest WC a costat 10.000 de ruble.

Se pare că poliția a concluzionat că o familie a cărei membri nu lucrează au furat WC-ul.

Deși făptașii ar fi negat inițial în fața reporterului că au furat WC-ul aceștia spun că au recurs la acest gest pentru că copacii ar fi fost uzi, iar lemnul de la WC părea mai bun pentru foc.