Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a împlinit 45 de ani miercuri, când Ucraina se află în ziua 336 a războiului declanșat de Vladimir Putin. „Dar ceva totuşi s-a schimbat: zâmbeşti mult mai puţin acum”, este mesajul pe care i l-a transmis Olena Zelenska, partenera sa de viaţă de 19 ani.

Olena ZelenskaFoto: Shutterstock Editorial / Profimedia Images
  • „De multe ori sunt întrebată în ce fel te-ai schimbat în acest an. Şi mereu spun: „Nu s-a schimbat deloc. Este la fel. Acelaşi băiat pe care l-am cunoscut pe când aveam 17 ani”, a scris Zelenska pe Instagram, publicând și o fotografie cu ea și cu președintele Ucrainei.

  • „Dar ceva totuşi s-a schimbat: zâmbeşti mult mai puţin acum. De exemplu, ca în această fotografie...Îţi doresc să ai mai multe motive să zâmbeşti. Şi ştii de ce este nevoie. Ştim cu toţii asta”, a continuat prima doamnă a Ucrainei.

Zelenska mai spune că soţul său are „destulă încăpăţânare” şi că cel mai important este acum „să se menţină suficient de sănătos”: „Aşa că fii sănătos, te rog! Vreau să zâmbesc mereu cu tine. Dă-mi această şansă!”.

În 6 februarie, Olena Zelensja va împlini şi ea 45 de ani.