Rănit după ce s-a accidentat grav, la începutul lunii ianuarie, în timp ce curăța zăpada, actorul american Jeremy Renner, cunoscut pentru rolul său de Hawkeye din universul Marvel, a anunțat sâmbătă că și-a rupt peste 30 de oase, dar că acestea se vor „repara” și vor deveni "mai puternice", relatează AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorul a postat pe Instagram o fotografie în timpul unei ședințe de recuperare într-un pat de spital, cu acest mesaj: „antrenamente de dimineață, rezoluții, totul s-a schimbat în acest an nou”.

Pe 1 ianuarie, actorul a fost internat în spital după ce a fost grav rănit cu, în timp ce deszăpezea cu plugul în fața casei sale din Nevada (vestul Statelor Unite).

„Aceste peste 30 de oase rupte se vor repara, se vor întări, la fel cum dragostea și legăturile cu familia și prietenii se vor adânci”, a adăugat Jeremy Renner, mulțumind tuturor celor care au trimis mesaje de sprijin. „Iubire și binecuvântări pentru voi toți”, a încheiat el.

Actorul american a suferit două intervenții chirurgicale pentru traumatisme toracice și leziuni ortopedice după ce a fost strivit de un plug de zăpadă

Actorul a devenit cunoscut publicului larg în 2010 interpretând rolul unui soldat american The Hurt Locker De asemenea, a fost nominalizat la Oscar pentru „The Town”, al lui Ben Affleck.