​Doi ofițeri de poliție din New York ar fi fost prinși făcând sex într-o mașină parcată în fața unei secții din Brooklyn, după ce vecinii au auzit o femeie țipând, relatează Fox News.

Mașină de poliție din New YorkFoto: S.Popovic RM / Alamy / Alamy / Profimedia

Potrivit surselor The New York Post, ofițerii care nu erau în timpul serviciului, au fost găsiți goi în mașină, după ce o persoană îngrijorată a auzit strigăte și a sunat la poliție.

Întâlnirea amoroasă a avut loc într-o parcare unde ofițerii își lasă mașinile personale în apropierea secției unde cei doi lucrează.

Persoana care a apelat 911 a spus că a auzit „o femeie țipând în parcare", dar nu a putut vedea „ce culoare avea vehiculul".

Alți doi ofițeri au ieșit din secție pentru a investiga strigătele și i-au găsit pe cei doi colegi, un bărbat și o femeie, în interiorul mașinii în apropiere de locul de muncă.

Polițiștii sunt parteneri de serviciu care au o relație ce a devenit de notorietate după ce soția bărbatului a aflat și a „creat haos" în secție vara trecută.

Cei doi polițiști au negat că făceau sex în mașină în parcare. Polițiștii care au investigat cazul nu au făcut raport și nu ar fi deschis camerele de corp în timpul verificărilor, potrivit surselor citate de The New York Post.