Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a murit în noaptea de joi spre vineri ca urmare a unui stop cardiac. Ea fusese internată joi în California, după cum a informat site-ul TMZ, relatează AFP.

Priscilla Presley, Austin Butler, Lisa Marie Presley și Baz Luhrmann la Golden Globe Awards 2022Foto: for HFPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Potrivit TMZ, preluată de presa americană, cântăreața și autoarea în vârstă de 54 de ani a fost resuscitată la domiciliu de serviciile de urgență, iar apoi a fost transportată la spital.

Cântăreața a participat marți la ceremonia Globurilor de Aur alături de mama ei Priscilla, unde actorul Austin Butler a câștigat premierul cel mai bun actor într-o dramă pentru interpretarea legendei rock’n’roll-ului în filmul biografic „Elvis”.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a confirmat Priscilla într-o declarație pentru PEOPLE joi seară.

"Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem să ni se respecte intimitatea în încercarea de a face față acestei pierderi. Vă mulțumim pentru rugăciuni"