Propagandiștii Kremlinului au ajuns să dezbată la televiziunea de stat rusă dacă președintele ucrainean Volodimir Zelenski este Antihristul sau „doar un mic demon”.

Propagandist rus ce susține că Zelenski este AntihristulFoto: Captura YouTube

Un scurt extras in emisiune a fost postat pe Twiter de Julia Davis de la The Daily Beast, ce urmărește propaganda de la televiziunile Moscovei.

Unul dintre „experții” ruși din platou spune, gesticulând vehement: „Cred că biserica ortodoxă (rusă) ar trebui să proclame că Zelenski reprezintă oficial venirea Antihristului. El este Antihristul oficial.

„Din punctul de vedere al Ortodoxiei, acest om este Antihristul clasic. Ar trebui să uităm numele lui de familie. Ar trebui să îl numim pur și simplu pe Zelenski Antihristul. El a făcut o înțelegere cu diavolul și își îndeplinește obligațiile conform acestui contract”, a continuat el.

„Nu poate exista diplomație sau complicitate în acest sens. Ar trebui să ne dăm seama că are loc distrugerea Ortodoxiei și dezrădăcinarea ei", a conchis propagandistul.

Cu toate acestea, un alt invitat l-a contrazis, „argumentând” că liderul ucrainean este „doar un mic demon".

"Îl flatați pe Zelenski numindu-l Antihrist. El este doar un mic demon, dar nu mai mult de atât", a spus acesta, precizând totuși, că Zelenski „îl slujește pe Antihrist”.