Actriţa americană Sharon Stone a dezvăluit, într-un mesaj publicat pe Twitter, că are o tumoare fibroasă care trebuie „îndepărtată". O descoperire făcută după o consultaţie la un alt medic. Ea îi sfătuieşte pe urmăritorii ei să obţină şi o a doua opinie de la medici în cazul unei suspiciuni, notează News.ro.

Sharon StoneFoto: Starpix / AFP / Profimedia Images

„Am suferit o procedură greşită ca urmare a unui diagnostic greşit. Confruntată cu agravarea durerii, am vrut să aflu şi a doua opinie: Am o tumoare mare cu fibrom care trebuie îndepărtată”, a scris actriţa din Casino pe rețeaua de socializare.

Fără să precizeze unde se află tumoarea, actriţa în vârstă de 64 de ani a continuat: „În atenţia femeilor, în special: nu renunţați și cereți o a doua opinie. Îţi poate salva viaţa”.

Ea încheie cu câteva cuvinte liniştitoare: „Mă voi odihni patru până la şase săptămâni pentru o recuperare completă. Vă mulţumesc că sunteţi atât de grijulii. Totul este în regulă".

Actriţa din „Basic Instinct" a apărut recent în filmul Netflix „Beauty" de Lena Waithe. În martie trecut, mai multe mass-media americane au anunţat că ea va juca în „Blue Beetle" rolul unui super-erou DC, film care este aşteptat pentru vara viitoare.

Câteva săptămâni mai târziu, The Wrap a susţinut că rolul va fi preluat de Susan Sarandon. În plus, ea şi-a împrumutat vocea pentru noul album al franco-libanezului Ibrahim Maalouf, „Capacity To Love", ce va fi lansat vineri.